تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۹۷۷
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت

دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

رشته:  ارتباطات     گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر سیاوش صلواتیان

استادان داور: دکترسید وحیدعقیلی- دکتر ابراهیم فتحی

مدیرجلسه : دکترمحسن شاکری نژاد

روز سه شنبه  96/4/26 ساعت 17

مکان : نمایش یک کتابخانه

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.