تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ - بازدید:‌۴۱۸۳
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بازنمایی روابط خانوادگی در مجموعه تلویزیونی پایتخت

دانشجو: سید محمدهادی قاسم تبار گنجی

رشته:  ارتباطات     گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استاد مشاور: دکتر سیاوش صلواتیان

استادان داور: دکترسید وحیدعقیلی- دکتر ابراهیم فتحی

مدیرجلسه : دکترمحسن شاکری نژاد

روز سه شنبه  96/4/26 ساعت 17

مکان : نمایش یک کتابخانه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.