تعداد بازدید : 443 - تاریخ خبر : 1396/03/23 - 04:08
روابط عمومی دانشگاه
فراخوان شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.

دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017  می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند. کلیه آثار رادیویی با فرمت MPEG4  , و به همراه متن اثر به زبان انگلیسی باشد.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...