تعداد بازدید : 265 - تاریخ خبر : 1396/03/23 - 03:58
روابط عمومی دانشگاه
فراخوان شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.

دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017  می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند. کلیه آثار رادیویی با فرمت mp3  , و به همراه متن اثر به زبان انگلیسی باشد.

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...