تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۶۵۳
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو سعید بزم آور کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

عنوان نظری : بازنمایی ایران در دوره پهلوی دوم و دوران انقلاب اسلامی در مستند های سیاسی شبکه فارسی زبان غیر ایرانی من و تو مطالعه موردی مستند انقلاب 57)

دانشجو : سعید بزم آور

رشته روزنامه نگاری

استاد راهنما: دکتر سید محسن بنی هاشمی

استاد مشاور : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استادان داور : دکتر علی اکبر رزمجو- دکتر مهدی منتظر قائم

مدیر جلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

سه شنبه   مورخ 96/3/23  ساعت 14:00

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.