تعداد بازدید : 97 - تاریخ خبر : 1396/03/22 - 01:35
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو سعید بزم آور کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

عنوان نظری : بازنمایی ایران در دوره پهلوی دوم و دوران انقلاب اسلامی در مستند های سیاسی شبکه فارسی زبان غیر ایرانی من و تو مطالعه موردی مستند انقلاب 57)

دانشجو : سعید بزم آور

رشته روزنامه نگاری

استاد راهنما: دکتر سید محسن بنی هاشمی

استاد مشاور : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استادان داور : دکتر علی اکبر رزمجو- دکتر مهدی منتظر قائم

مدیر جلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

سه شنبه   مورخ 96/3/23  ساعت 14:00

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.