تعداد بازدید : 1916 - تاریخ خبر : دوشنبه 22 خرداد 1396 - 01:35
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو سعید بزم آور کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

عنوان نظری : بازنمایی ایران در دوره پهلوی دوم و دوران انقلاب اسلامی در مستند های سیاسی شبکه فارسی زبان غیر ایرانی من و تو مطالعه موردی مستند انقلاب 57)

دانشجو : سعید بزم آور

رشته روزنامه نگاری

استاد راهنما: دکتر سید محسن بنی هاشمی

استاد مشاور : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استادان داور : دکتر علی اکبر رزمجو- دکتر مهدی منتظر قائم

مدیر جلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

سه شنبه   مورخ 96/3/23  ساعت 14:00

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.