تعداد بازدید : 259 - تاریخ خبر : 1396/03/22 - 01:35
جلسه دفاع از پایان نامه دانشجو سعید بزم آور کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

عنوان نظری : بازنمایی ایران در دوره پهلوی دوم و دوران انقلاب اسلامی در مستند های سیاسی شبکه فارسی زبان غیر ایرانی من و تو مطالعه موردی مستند انقلاب 57)

دانشجو : سعید بزم آور

رشته روزنامه نگاری

استاد راهنما: دکتر سید محسن بنی هاشمی

استاد مشاور : دکتر محمدعلی هرمزی زاده

استادان داور : دکتر علی اکبر رزمجو- دکتر مهدی منتظر قائم

مدیر جلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

سه شنبه   مورخ 96/3/23  ساعت 14:00

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...