تعداد بازدید : 166 - تاریخ خبر : 1396/03/09 - 09:25
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو : یحیی محسن پور آغوزی رشته : رادیو -نویسندگی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو یحیی محسن پور آغوزی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری:قابلیت های انگیزشی کلمات و شعر مناسب برای رادیو

دانشجو: یحیی محسن پور آغوزی

رشته : نویسندگی رادیو

استاد راهنما : دکتر محمد اخگری

استاد مشاور : دکتر کاظم نظری

استادان داور: خانم دکتر همراز- دکتر عزیزاله سالاری

مدیر جلسه: دکتر احمد سفلایی

روز   95/12/22   ساعت  9 صبح

مکان  اتاق 1 کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.