تعداد بازدید : 323 - تاریخ خبر : 1396/03/09 - 09:25
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو : یحیی محسن پور آغوزی رشته : رادیو -نویسندگی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو یحیی محسن پور آغوزی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری:قابلیت های انگیزشی کلمات و شعر مناسب برای رادیو

دانشجو: یحیی محسن پور آغوزی

رشته : نویسندگی رادیو

استاد راهنما : دکتر محمد اخگری

استاد مشاور : دکتر کاظم نظری

استادان داور: خانم دکتر همراز- دکتر عزیزاله سالاری

مدیر جلسه: دکتر احمد سفلایی

روز   95/12/22   ساعت  9 صبح

مکان  اتاق 1 کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...