تعداد بازدید : 1228 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 - 12:47
روابط عمومی دانشگاه
تجلیل از استادان نمونه و اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما
استادان بازنشسته و اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما به مناسبت روز معلم گرد هم آمدند تا خاطرات شیرین دوران خدمت را تداعی و دیدارها را تازه کنند.

در این گردهمایی که عصروز چهارشنبه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، استادان و پیش کسوتان، هریک از پیشینه و نقش این دانشگاه در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمان صدا و سیما سخن گفتند. دکتر سعادت شیخ از پژوهشگران پیش کسوت و رییس اسبق دانشکده صدا و سیما با ابراز شوق و شعف خود از دیدار دوستان و یاران قدیم گفت:  امیدوارم عشق و صمیمت و تعلق خاطر هم چنان در استادان دانشگاه صدا و سیما برقرار بماند.
دکتر رحیمیان از استادان بازنشسته دانشکده تولید، خود را فارغ التحصیل سال 1354 مدرسه عالی سینما و تلویزیون معرفی و ابراز خشنودی کرد که آن مدرسه امروز به دانشگاه صدا و سیما تبدیل شده است. دکتر دهقان دیگر استاد پیشکسوت و بازنشسته دانشکده ارتباطات دانشگاه صدا و سیما هم گفت: بسیار خوشحالم که بعد از چهار سال به خانه ی خودم دعوت شده ام. وی از تجربه ی زیسته خود در راه اندازی رشته تبلیغات دانشگاه صدا و سبما و عایدات آن گفت و افزود: به رغم نیاز و ماهیت مأموریت صدا و سیما،  این رشته در سال های قبل حذف شد که جای تأسف دارد.
مهندس فصیحی نیز، به نمایندگی از استادان دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما از سختی های کار تولید آنروزها با ابزار و وسایل قدیمی مانند دوربین های یوماتیک سخن گفت و افزود: به رغم همه آن محدودیت ها، استادان شبانه روزی برای تربیت و آموزش دانشجویان تلاش می کردند، چه بسا سازمان صدا و سیما، مرهون همین زحمات و خدمات علمی  بوده و خواهد بود.  وی از پیشرفت های دانشکده فنی در زمینه تحقیق و توسعه تکنولوژی های نوین ابراز خرسندی کرد.
پس از سخنرانی استادان پیشکسوت و بازنشسته، دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما ضمن خیرمقدم و گرامیداشت مقام شامخ معلمان و استادان گفت:  امیدوارم که همچون دوره های قبل در این دانشگاه شاهد حضور استادان و دانشجویان با انگیزه باشیم. وی افزود: یکی از اهداف و برنامه های اصلی در آینده دانشگاه صدا و سیما، تاسیس و راه اندازی باشگاه فارغ التحصیلان است.
گردهمایی استادان بازنشسته و اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما با قدر دانی از استادان بازنشسته و شاغل نمونه این دانشگاه ادامه یافت.
آقایان دکتر حسن خجسته و دکتر مسعود نقاش زاده از دانشکده تولید،
دکتر اردشیر زابلی زاده از دانشکده ارتباطات، دکتر پویا از دانشکده قم،
دکتر علی اصغر دارایی از دانشکده معارف و سرکار خانم دکتر صدیقه بصیر جعفری از دانشکده فنی و از میان مدیران عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما آقای
دکتر زارعیان از دانشکده فنی به عنوان استادان نمونه سال 95  معرفی شدند. از آقایان دکتر غلامرضایی، دکتر محمد سرافراز، دکتر ابوالحسن قاسمی و دکتر عبدالحسین مختاباد هم به عنوان استادان نمونه بازنشسته دانشگاه صدا و سیما قدردانی و مقام آنان گرامی داشته شد.
اقامه نماز جماعت مغرب و عشا با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین موسوی استاد بازنشسته درس معارف و ضیاف شام به میزبانی رییس دانشگاه صدا و سیما پایان بخش این مراسم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.