تعداد بازدید : 1033 - تاریخ خبر : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 - 09:38
معرفی برترین های سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما
سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرجویان هنرستان صدا و سیما صبح یکشنبه دهم اردی بهشت در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

حجت الاسلام غیاثوند مدیر این هنرستان گفت: جشنواره تولید فیلم  با هدف تقویت انگیزه و توانمند سازی هنرجویان برگزار می شود.
در این مراسم فیلم های برگزیده  جشنواره با حضور هنرجویان و اولیاء آنان اکران شد. فیلم های فرشته نگهبان، ژانر، صدا، مرگ مجازی، بن بست، به شرط، سمعک، وهم، لبخند، نبض احساس و قتل پرنده از جمله فیلم های برگزیده بودند که به نمایش در آمدند و تشویق حاضران را به همراه داشتند.
در پایان، نفرات برتر سیزدهمین جشنواره تولیدات هنرستان صدا و سیما معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.