تعداد بازدید : 334 - تاریخ خبر : 1396/02/06 - 01:50
روابط عمومی دانشگاه
سومین روز از برگزاری برنامه های دانشگاه صدا وسیما در جشنواره جهانی فیلم فجر
سومین نشست علمی، تخصصی و آموزشی سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، صبح روز دوشنبه چهارم اردیبهشت در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

میهمان این جلسه آقای تدی چن کارگردان و بازیگر معروف هنگ کنگی در ساخت فیلم های اکشن بود. تدی چن با تعریف از سینمای ایران گفت: مردم هنگ کنگ سینمای ایران را دوست دارند. وی صحنه هایی اکشن از فیلم هایش را برای دانشجویان واستادان دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما به نمایش گذاشت و در باره جزییات صحنه های اکشن و نحوه ساخت آن ها توضیح داد. تدی چن که به همرا هشت نفر از مدیران سازمان سینمایی، شبکه های تلویزیونی و انجمن بدل کاری هنگ کنگ در این نشست شرکت کرده بود افزود: من سعی کرده ام همیشه برای ساخت فیلم هایم به پرسش های چرا، چه موقع، چگونه، چطور و به چه وسیله ای پاسخ دهم. تدی چن گفت: هزینه ساخت فیلم های اکشن در هنگ کنگ حدود یک دهم هالیوود است زیرا برای ما همیشه تعداد دوربین و عدد روز های کاری مهم است و به تعبیری دیگر این یعنی ما به هیچ وجه اتلاف سرمایه نداریم، هر چند ممکن است برخی جلوهای ویژه را از دست بدهیم. وی افزود: نبردهای تن به تن در هنرهای رزمی و شیوه های جنگجویان باستانی، برای فیلم سازان اکشن هنگ کنگ الهام بخش است و شاید همین وجه تمایز فیلم های ما با دیگران باشد.
این کارگردان هنگ کنگی در پاسخ به پرسش دانشجویان که چرا در فیلم های اکشن آسیای شرقی، صحنه های نبرد، غیر واقعی است به کنایه گفت: شاید به این دلیل است که می خواهند نقش سوپر من را بازی کنند.
در پایان این نشست، دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما از آقای تدی چن و همراهان قدر دانی کرد.

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.