تعداد بازدید : 274 - تاریخ خبر : 1396/02/06 - 01:50
روابط عمومی دانشگاه
سومین روز از برگزاری برنامه های دانشگاه صدا وسیما در جشنواره جهانی فیلم فجر
سومین نشست علمی، تخصصی و آموزشی سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، صبح روز دوشنبه چهارم اردیبهشت در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

میهمان این جلسه آقای تدی چن کارگردان و بازیگر معروف هنگ کنگی در ساخت فیلم های اکشن بود. تدی چن با تعریف از سینمای ایران گفت: مردم هنگ کنگ سینمای ایران را دوست دارند. وی صحنه هایی اکشن از فیلم هایش را برای دانشجویان واستادان دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما به نمایش گذاشت و در باره جزییات صحنه های اکشن و نحوه ساخت آن ها توضیح داد. تدی چن که به همرا هشت نفر از مدیران سازمان سینمایی، شبکه های تلویزیونی و انجمن بدل کاری هنگ کنگ در این نشست شرکت کرده بود افزود: من سعی کرده ام همیشه برای ساخت فیلم هایم به پرسش های چرا، چه موقع، چگونه، چطور و به چه وسیله ای پاسخ دهم. تدی چن گفت: هزینه ساخت فیلم های اکشن در هنگ کنگ حدود یک دهم هالیوود است زیرا برای ما همیشه تعداد دوربین و عدد روز های کاری مهم است و به تعبیری دیگر این یعنی ما به هیچ وجه اتلاف سرمایه نداریم، هر چند ممکن است برخی جلوهای ویژه را از دست بدهیم. وی افزود: نبردهای تن به تن در هنرهای رزمی و شیوه های جنگجویان باستانی، برای فیلم سازان اکشن هنگ کنگ الهام بخش است و شاید همین وجه تمایز فیلم های ما با دیگران باشد.
این کارگردان هنگ کنگی در پاسخ به پرسش دانشجویان که چرا در فیلم های اکشن آسیای شرقی، صحنه های نبرد، غیر واقعی است به کنایه گفت: شاید به این دلیل است که می خواهند نقش سوپر من را بازی کنند.
در پایان این نشست، دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما از آقای تدی چن و همراهان قدر دانی کرد.

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.