تعداد بازدید : 1845 - تاریخ خبر : دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 - 12:20
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: محمدجواد طالبی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر داود نعمتی انارکی

استادان داور: دکتر پیمان جبلی- دکترحسن عابدینی

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دو شنبه 4/2/96 ساعت 11:30 صبح

مکان : اتاق 05

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.