تعداد بازدید : 298 - تاریخ خبر : 1396/02/02 - 01:54
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مقایسه ساختار بخش‌های خبری مشروح در رسانه‌های بین‌المللی با خبر 21 شبکه یک جمهوری اسلامی ایران

دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر حسین رضی

استاد مشاور: دکتر اردشیر زابلی زاده

استادان داور: دکتر جهاندار امیری- دکترفاطمه عظیمی فرد

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.