تعداد بازدید : 695 - تاریخ خبر : شنبه 2 اردیبهشت 1396 - 12:24
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در برنامه تلویزیونی پایش

دانشجو: محمد ایرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر علی دارابی

استاد مشاور: دکتر مجید ملکی تبار

استادان داور: دکتر محسن شاکری نژاد-  دکتر بیژن عبدی

مدیرجلسه : دکترسعید سرابی

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.