تعداد بازدید : 293 - تاریخ خبر : 1396/02/02 - 12:24
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در برنامه تلویزیونی پایش

دانشجو: محمد ایرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر علی دارابی

استاد مشاور: دکتر مجید ملکی تبار

استادان داور: دکتر محسن شاکری نژاد-  دکتر بیژن عبدی

مدیرجلسه : دکترسعید سرابی

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتاب

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.