تعداد بازدید : 676 - تاریخ خبر : سه شنبه 29 فروردین 1396 - 09:58
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه بسیج صدا وسیما
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون

به اطلاع همکاران محترم سازمان می رساند بسیج خواهران رسانه ملی در نظر دارد چهارمین جلسه کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون در روز سه شنبه مورخ 96/01/29 از ساعت 10:30 صبح در تالار رضوان بسیج رسانه ملی برگزار نماید، لذا از کلیه برادران و خواهران دعوت می شود در این نشست حضور بهم رسانند.

شماره های تماس: 8820-8810-22013573

روابط عمومی بسیج سازمان صدا وسیما

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.