تعداد بازدید : 265 - تاریخ خبر : 1396/01/29 - 09:58
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه بسیج صدا وسیما
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون

به اطلاع همکاران محترم سازمان می رساند بسیج خواهران رسانه ملی در نظر دارد چهارمین جلسه کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون در روز سه شنبه مورخ 96/01/29 از ساعت 10:30 صبح در تالار رضوان بسیج رسانه ملی برگزار نماید، لذا از کلیه برادران و خواهران دعوت می شود در این نشست حضور بهم رسانند.

شماره های تماس: 8820-8810-22013573

روابط عمومی بسیج سازمان صدا وسیما

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.