تعداد بازدید : 404 - تاریخ خبر : 1396/01/29 - 09:58
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه بسیج صدا وسیما
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون

به اطلاع همکاران محترم سازمان می رساند بسیج خواهران رسانه ملی در نظر دارد چهارمین جلسه کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون در روز سه شنبه مورخ 96/01/29 از ساعت 10:30 صبح در تالار رضوان بسیج رسانه ملی برگزار نماید، لذا از کلیه برادران و خواهران دعوت می شود در این نشست حضور بهم رسانند.

شماره های تماس: 8820-8810-22013573

روابط عمومی بسیج سازمان صدا وسیما

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...