تعداد بازدید : 572 - تاریخ خبر : دوشنبه 28 فروردین 1396 - 11:26
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری رشته: مدیریت رسانه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: سیاست‌گذاری برای شبکه‌های استانی صدا و سیما به منظور افزایش ادراک عدالت رسانه‌ای مخاطبان محلی: مطالعه موردی شبکه استانی کرمان

دانشجو: ایمان مراد کهوری

رشته:  مدیریت رسانه

استاد راهنما : دکتر سیاوش صلواتیان

استاد مشاور: دکتر علی اکبر رزمجو

استادان داور: دکترغلامرضا غلامی- دکتر علی طلوعی

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روز سه‌شنبه 96/1/29ساعت 9صبح

مکان : اتاق05

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.