تعداد بازدید : 275 - تاریخ خبر : 1396/01/28 - 11:26
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری رشته: مدیریت رسانه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: سیاست‌گذاری برای شبکه‌های استانی صدا و سیما به منظور افزایش ادراک عدالت رسانه‌ای مخاطبان محلی: مطالعه موردی شبکه استانی کرمان

دانشجو: ایمان مراد کهوری

رشته:  مدیریت رسانه

استاد راهنما : دکتر سیاوش صلواتیان

استاد مشاور: دکتر علی اکبر رزمجو

استادان داور: دکترغلامرضا غلامی- دکتر علی طلوعی

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روز سه‌شنبه 96/1/29ساعت 9صبح

مکان : اتاق05

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...