تعداد بازدید : 204 - تاریخ خبر : 1396/01/28 - 11:26
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: ایمان مراد کهوری رشته: مدیریت رسانه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: سیاست‌گذاری برای شبکه‌های استانی صدا و سیما به منظور افزایش ادراک عدالت رسانه‌ای مخاطبان محلی: مطالعه موردی شبکه استانی کرمان

دانشجو: ایمان مراد کهوری

رشته:  مدیریت رسانه

استاد راهنما : دکتر سیاوش صلواتیان

استاد مشاور: دکتر علی اکبر رزمجو

استادان داور: دکترغلامرضا غلامی- دکتر علی طلوعی

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روز سه‌شنبه 96/1/29ساعت 9صبح

مکان : اتاق05

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.