تعداد بازدید : 156 - تاریخ خبر : 1396/01/28 - 11:16
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد قاسم پور محمد اورنگی رشته: رادیو

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مطالعه و آسیب شناسی شیوه های رایج هدف‌گذاری در طراحی و تولید برنامه‌های رادیویی با ارائه الگو
(مطالعه موردی رادیو جوان)

دانشجو: قاسم پور محمد اورنگی

رشته:  رادیو

استاد راهنما : دکتر شهرام گیل آبادی

استاد مشاور: دکتر زهرا صفائیان

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر مریم جلالی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز چهار‌شنبه 96/1/30 ساعت 14:30

نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.