تعداد بازدید : 694 - تاریخ خبر : دوشنبه 28 فروردین 1396 - 11:16
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد قاسم پور محمد اورنگی رشته: رادیو

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مطالعه و آسیب شناسی شیوه های رایج هدف‌گذاری در طراحی و تولید برنامه‌های رادیویی با ارائه الگو
(مطالعه موردی رادیو جوان)

دانشجو: قاسم پور محمد اورنگی

رشته:  رادیو

استاد راهنما : دکتر شهرام گیل آبادی

استاد مشاور: دکتر زهرا صفائیان

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر مریم جلالی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز چهار‌شنبه 96/1/30 ساعت 14:30

نمایش یک کتابخانه

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.