تعداد بازدید : 628 - تاریخ خبر : 1396/01/19 - 12:01
انتصاب دکتر محمد عسکری به سمت رییس مرکز فن آوری فضای مجازی

جناب آقای دکتر محمد عسگری
عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما
انتصاب جناب عالی را به سمت "رییس مرکز فن آوری فضای مجازی"، تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم.

متن حکم انتصاب:

دکتر علیدادی ، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در حکمی ، دکتر محمد عسکری" را به سمت رئیس مرکز فناوری فضای مجازی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علیدادی در این حکم، همکاری با بخش های مرتبط معاونت فضای مجازی در راه اندازی و توسعه سرویس های تعاملی، تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری برای سرویس دهی مطلوب به حوزه های مرتبط با رویکرد حضور موثر رسانه ای در فضای مجازی، ساماندهی وب سایت ها و زیردامنه های مرتبط سازمانی و توسعه کمی و کیفی فناوری اطلاعات و رسانه های نوین را از جمله وظایف رئیس مرکز فناوری فضای مجازی برشمرده است

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...