تعداد بازدید : 1082 - تاریخ خبر : شنبه 19 فروردین 1396 - 12:01
انتصاب دکتر محمد عسکری به سمت رییس مرکز فن آوری فضای مجازی

جناب آقای دکتر محمد عسگری
عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما
انتصاب جناب عالی را به سمت "رییس مرکز فن آوری فضای مجازی"، تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم.

متن حکم انتصاب:

دکتر علیدادی ، معاون توسعه و فناوری رسانه ملی در حکمی ، دکتر محمد عسکری" را به سمت رئیس مرکز فناوری فضای مجازی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علیدادی در این حکم، همکاری با بخش های مرتبط معاونت فضای مجازی در راه اندازی و توسعه سرویس های تعاملی، تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری برای سرویس دهی مطلوب به حوزه های مرتبط با رویکرد حضور موثر رسانه ای در فضای مجازی، ساماندهی وب سایت ها و زیردامنه های مرتبط سازمانی و توسعه کمی و کیفی فناوری اطلاعات و رسانه های نوین را از جمله وظایف رئیس مرکز فناوری فضای مجازی برشمرده است

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.