تعداد بازدید : 892 - تاریخ خبر : 1395/12/28 - 04:17
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما
پیام تبریک دکتر اسفندیاری
دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت سال نو، پیامی منتشر کرد.
پیام تبریک شهاب اسفندیاری رییس
دانشگاه صداوسیما

استادان ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز؛
با سلام و ادب
اکنون که عید نوروز و آغاز سال جدید متبرک و منّور  به میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره - سلام الله علیها - گردیده است، تقارن این دو مناسبت فرخنده با آغاز فصل دیگری از تلاش و کوشش آموزشی و پژوهشی، آفرینش هنری و خلاقیت رسانه‌ای در دانشگاه صدا و سیما رابه فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک، از یکایک شما عزیزان و سروران برای هم اندیشی و همدلی و همیاری در جهت پیشرفت و اعتلای این دانشگاه دعوت می کنم.
برای خانواده دانشگاه صدا و سیما در سال جدید سلامتی، شادکامی، برکت و توفیق روز افزون در سایه عنایات حضرت ولی عصر - عجل الله تعالی فرجه الشریف - از پروردگار متعال مسئلت دارم.

با احترام
شهاب اسفندیاری

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...