تعداد بازدید : 454 - تاریخ خبر : 1395/12/23 - 02:46
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان رشته: تهیه کنندگی گرایش : نمایش

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: ظرفیت سنجی مجموعه‌های نمایشی تلویزیونی در خلق ابر قهرمان ایرانی (با مطالعه تطبیقی اسطوره‌ها در خلق ابر قهرمان ایرانی و هالیوودی)

عملی: فوتبال دستی

دانشجو: حامد توکلیان

رشته:  تهیه کنندگی   گرایش : نمایش

استاد راهنما : دکتر سیدمحمدصادق مرکبی

استاد مشاور: دکتر حسین گودرزی

استادان داور: دکترعلی رجب زاده طهماسبی- دکتر حبیب اله لزگی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 12

مکان : ورک شاپ

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...