تعداد بازدید : 822 - تاریخ خبر : دوشنبه 23 اسفند 1395 - 02:46
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان رشته: تهیه کنندگی گرایش : نمایش

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: ظرفیت سنجی مجموعه‌های نمایشی تلویزیونی در خلق ابر قهرمان ایرانی (با مطالعه تطبیقی اسطوره‌ها در خلق ابر قهرمان ایرانی و هالیوودی)

عملی: فوتبال دستی

دانشجو: حامد توکلیان

رشته:  تهیه کنندگی   گرایش : نمایش

استاد راهنما : دکتر سیدمحمدصادق مرکبی

استاد مشاور: دکتر حسین گودرزی

استادان داور: دکترعلی رجب زاده طهماسبی- دکتر حبیب اله لزگی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 12

مکان : ورک شاپ

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.