تعداد بازدید : 417 - تاریخ خبر : 1395/12/23 - 02:46
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان رشته: تهیه کنندگی گرایش : نمایش

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: ظرفیت سنجی مجموعه‌های نمایشی تلویزیونی در خلق ابر قهرمان ایرانی (با مطالعه تطبیقی اسطوره‌ها در خلق ابر قهرمان ایرانی و هالیوودی)

عملی: فوتبال دستی

دانشجو: حامد توکلیان

رشته:  تهیه کنندگی   گرایش : نمایش

استاد راهنما : دکتر سیدمحمدصادق مرکبی

استاد مشاور: دکتر حسین گودرزی

استادان داور: دکترعلی رجب زاده طهماسبی- دکتر حبیب اله لزگی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 12

مکان : ورک شاپ

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.