تعداد بازدید : 535 - تاریخ خبر : 1395/12/23 - 02:46
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حامد توکلیان رشته: تهیه کنندگی گرایش : نمایش

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: ظرفیت سنجی مجموعه‌های نمایشی تلویزیونی در خلق ابر قهرمان ایرانی (با مطالعه تطبیقی اسطوره‌ها در خلق ابر قهرمان ایرانی و هالیوودی)

عملی: فوتبال دستی

دانشجو: حامد توکلیان

رشته:  تهیه کنندگی   گرایش : نمایش

استاد راهنما : دکتر سیدمحمدصادق مرکبی

استاد مشاور: دکتر حسین گودرزی

استادان داور: دکترعلی رجب زاده طهماسبی- دکتر حبیب اله لزگی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 12

مکان : ورک شاپ

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...