تعداد بازدید : 560 - تاریخ خبر : 1395/12/23 - 02:28
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی مولفه های مشارکت سیاسی در اخبار انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت خبرگزاری صدا و سیما

دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر ابراهیم فتحی

استاد مشاور: دکتر حسن عابدینی

استادان داور: دکترعلی دارابی- دکتر خرمشاد

مدیرجلسه : دکترجهاندار امیری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...