تعداد بازدید : 472 - تاریخ خبر : 1395/12/23 - 02:28
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی مولفه های مشارکت سیاسی در اخبار انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت خبرگزاری صدا و سیما

دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر ابراهیم فتحی

استاد مشاور: دکتر حسن عابدینی

استادان داور: دکترعلی دارابی- دکتر خرمشاد

مدیرجلسه : دکترجهاندار امیری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.