تعداد بازدید : 423 - تاریخ خبر : 1395/12/23 - 02:28
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی مولفه های مشارکت سیاسی در اخبار انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت خبرگزاری صدا و سیما

دانشجو: محمد حسین حبیب نژاد

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر ابراهیم فتحی

استاد مشاور: دکتر حسن عابدینی

استادان داور: دکترعلی دارابی- دکتر خرمشاد

مدیرجلسه : دکترجهاندار امیری

روز سه شنبه 24/12/95 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.