تعداد بازدید : 468 - تاریخ خبر : 1395/12/18 - 03:04
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی رشته: رادیو گرایش : تهیه کنندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: آسیب های بیانی بازیگری در نمایش های کمدی رادیو نمایش (مطالعه موردی نمایش های     پخش   شده از رادیو نمایش در یک ماهه اول سال 95)

عملی: غایب

دانشجو: مصطفی کولیوندی

رشته:  رادیو  گرایش : تهیه کنندگی

استاد راهنما : دکتر کاظم نظری

استاد مشاور: دکتر مجید شریف خدایی

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر امیر دژاکام

مدیرجلسه : دکترناصر گل محمدی

روز شنبه 21/12/95 ساعت 13

مکان : نمایش یک کتابخانه

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...