تعداد بازدید : 385 - تاریخ خبر : 1395/12/18 - 03:04
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی رشته: رادیو گرایش : تهیه کنندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: آسیب های بیانی بازیگری در نمایش های کمدی رادیو نمایش (مطالعه موردی نمایش های     پخش   شده از رادیو نمایش در یک ماهه اول سال 95)

عملی: غایب

دانشجو: مصطفی کولیوندی

رشته:  رادیو  گرایش : تهیه کنندگی

استاد راهنما : دکتر کاظم نظری

استاد مشاور: دکتر مجید شریف خدایی

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر امیر دژاکام

مدیرجلسه : دکترناصر گل محمدی

روز شنبه 21/12/95 ساعت 13

مکان : نمایش یک کتابخانه

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.