تعداد بازدید : 338 - تاریخ خبر : 1395/12/18 - 03:04
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: مصطفی کولیوندی رشته: رادیو گرایش : تهیه کنندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: آسیب های بیانی بازیگری در نمایش های کمدی رادیو نمایش (مطالعه موردی نمایش های     پخش   شده از رادیو نمایش در یک ماهه اول سال 95)

عملی: غایب

دانشجو: مصطفی کولیوندی

رشته:  رادیو  گرایش : تهیه کنندگی

استاد راهنما : دکتر کاظم نظری

استاد مشاور: دکتر مجید شریف خدایی

استادان داور: دکترحسن خجسته- دکتر امیر دژاکام

مدیرجلسه : دکترناصر گل محمدی

روز شنبه 21/12/95 ساعت 13

مکان : نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.