تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۶۸
گزارش بازدید علمی و آموزشی از شرکت سینما تیکت
آشنایی با یک کسب و کار سینمایی جذاب

مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا مرتبط با حوزه‌های فعالیت رسانه و فرصت های همکاری با آنها تور آشنایی با مجموعه سینما تیکت را برگزار نمود.
این برنامه با حضور جناب آقای انوشه مدیرعامل محترم مجموعه و یکی از موسسان شرکت آغاز گردید و دانشجویان با سازوکار رایج موجود در کسب و کار حوزه سینما، جنبه‌های مختلف و ذینفعان آن آشنا شده سپس جریان ایده تا تاسیس و روند رشد مجموعه شرح داده شد. در مرحله بعد افق های پیش رو و نیازهای حال حاضر این کسب و کار برای دانشجویان تبیین گردید و این قسمت با پاسخ به پرسش های دانشجویان خاتمه یافت.
در ادامه استادان و دانشجویان از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، فضاهای تولید محتوا، بخش هنری ، بخش ارتباط با بازار و صدای مشتریان شرکت بازدید نموده و توضیحات مبسوطی درخصوص کارکرد هر قسمت به دانشجویان ارائه گردید. در پایان نیز مقرر شد نیازمندی‌های شرکت یادشده به دانشگاه صدا و سیما اعلام شود تا در قالب تفاهم نامه و قرارداد، همکاری دوسویه اجرایی گردد.

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)