تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۵۳
دکتر اسفندیاری در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید:
شما دانشجویان آینده این رسانه را تعیین می‌کنید

دکتر اسفندیاری در آیین آغاز سال تحصیلی جدید گفت: شما دانشجویان آینده این رسانه را تعیین می‌کنید.اگر مبتنی بر معرفت و اندیشه اصیل پیش بروید، آینده از آنِ شماست.

رئیس دانشگاه صداوسیما در آیین آغاز سال تحصیلی جدید گفت: شما آینده این رسانه را تعیین می‌کنید. اگر به دانش مسلح شوید و مبتنی بر معرف و اندیشه اصیل پیش بروید، این رسانه می تواند سامانه‌های باور قدرتمندتر از سامانه‌های باور ما ایجاد کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از خبرگزاری ایرنا دکترشهاب اسفندیاری در این مراسم خطاب به دانشجویان ورودی جدید گفت: در دوره ای زندگی می‌کنید که فریب کاری‌های دشمنان رنگش را از دست داده، طلسم استعمار شکسته و صدای فروپاشی ارکان آن در جهان بلند و آشکار به گوش می رسد.
اسفندیاری اظهار داشت: دانشجویان جدید در زمانه ای زندگی می‌کنید که فرصت برای دوره تازه ای آغاز شده است. شما طلایه داران در دوران جدیدی نفس می‌کشید که عزت ایران را نه رهبران و دولتمردان بلکه همه در جهان بر زبان می آورند.
رئیس دانشگاه صدا و سیما خاطرنشان کرد: شما آینده این رسانه را تعیین می‌کنید. اگر به دانش مسلح شوید و مبتنی بر معرف و اندیشه اصیل پیش بروید، این رسانه می تواند سامانه‌های باور قدرتمندتر از سامانه‌های باور ما ایجاد کند.
وی تاکید کرد: ما با آموختن از تجارب دیگران هیچ مشکلی نداریم و عرصه فرهنگ و اندیشه را با ضرب و زور نمی توان فتح کرد. اندیشه را با اندیشه و فرهنگ را با فرهنگ باید پاسخ داد.
اسفندیاری گفت: سامانه باور در عرصه رسانه باید از جنس رسانه باشد و ماموریت شما دانشجویان در عرصه فرهنگ و اندیشه بسیار سنگین تر و دشوارتر است که باید مجهز به علم و معرفت و دانش باشید.

استقبال داوطلبان علوم انسانی از رشته روزنامه نگاری

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه نیز در این مراسم اظهار داشت: برای معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری در مقطع کاردانی و کارشناسی در کل برای ۲۶۳ نفر مصاحبه علمی و عمومی توسط سه گروه از دانشگاه برگزار شد.
حسن زارعیان افزود: در کارشناسی ارشد برای معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های مهندسی برق و مخابرات، مهندسی صدا، مدیریت رسانه، روزنامه نگاری رادیو تلویزیون زیون و چند رشته دیگر ۴۶۸ مصاحبه تخصصی برگزار شد که در نهایت ۹۲ دانشجو شامل ۶۲ روزانه و ۳۰ برای دوره‌های نوبت دوم معرفی شدند.
زارعیان گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده، دوره کارشناسی ارشد روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون جایگزین روزنامه نگاری شد و پذیرش دانشجو صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: استقبال داوطلبان گروه علوم انسانی از کارشناسی روزنامه نگاری نسبت به سال های گذشته افزایش داشت. برای اولین بار ظرفیت پذیرش در کد رشته محل های اختصاصی برای داوطلبان بومی استان‌های ایلام، کردستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان اعلام شد و این اقدام باعث شد قبولی‌های نهایی آزمون سراسری از سه نفر سال ۹۷ به ۴۳ نفر در سال جاری افزایش یابد.

جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر با حضور دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر دارابی معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما و جمعی از مدیران این سازمان و دانشگاه صدا و سیما در محل این دانشگاه برگزار شد.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)