تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۹۳۵
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.

ضمن خیر مقدم و تبریک به مناسبت ورود به عرصه جدید علم و دانش، نکات مهم ذیل را به اطلاع می‌رساند:

جدول زمانبندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1398 دانشگاه صدا و سیما جهت تشکیل پرونده و انتخاب واحد به شرح ذیل می‌باشد:

روز و تاریخ

عنوان رشته

سه‌شنبه

98/6/26

مدیریت رسانه

روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون

چهار‌شنبه

98/6/27

تهیه‌کنندگی (مستند آموزشی)

رادیو (تهیه‌کنندگی - نویسندگی)

مهندسی صدا

مهندسی برق- مخابرات سیستم

عدم مراجعه در تاریخ‌های مقرر به منزله انصراف قطعی تلقی شده و به مراجعات بعد از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لازم بذکر است شروع سال تحصیلی دانشگاه از روز شنبه 98/6/30 می‌باشد

کلیه پذیرفته‌شدگان بایستی مدارک موردنیاز جهت ثبت نام به شرح ذیل را به همراه داشته باشند. در غیر اینصورت از ایشان ثبت‌نام بعمل نخواهد آمد.

6 قطعه عکس 4×3 تمام رخ و جدید (پشت‌نویسی شده)

اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو)

اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه

اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل ﻣﻘﻄﻊ ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ (برای دانشجویان ترم آخر، گواهی تأیید شده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ التحصیل شدن تا تاریخ 98/6/31  با ذکر معدل)

اصل و تصویر مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر

اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)

دانشجویان پذیرفته شده دوره نوبت دوم (شبانه) مقطع کارشناسی ارشد جهت تشکیل پرونده و ثبت‌ نام در دانشگاه، می بایست علی الحساب مبلغ 15.000.000 ریال

( پانزده میلیون ریال) را صرفاً از طریق دستگاه کارتخوان (POS) مستقر در دانشگاه پرداخت نمایند.

در صورتی‌که دانشجویان دوره نوبت دوم پس از تشکیل پرونده و انتخاب واحد، تقاضای انصراف از تحصیل نمایند شهریه واریز شده قابل برگشت نخواهد بود.

جدول شهریه رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما برای نوبت دوم (شبانه) در سال تحصیلی 99-1398‌ ( کلیه مبالغ به ریال می باشد)

گروه آموزشی

شهریه ثابت
(هر نیسال تحصیلی)

شهریه متغییر برای هر واحد درسی

شهریه هر واحد پایان ‌نامه

نظری

آزمایشگاهی و کارگاهی

علوم انسانی

سایر گروه‌های آموزشی

تذکر مهم:

1) شهریه ثابت تا پایان تحصیل (6 نیمسال) ثابت بوده و تغییر نمی کند.

2) ‌شهریه متغییر در هرسال تحصیلی به میزان 10 درصد نسبت به مبلغ سال قبل افزایش می یابد.

3) شهریه دروس عملی یک و نیم برابر شهریه دروس نظری می باشد.

آدرس: تهران - خیابان ولی‌عصر(عج) - ابتدای بزرگراه آیت اله‌هاشمی رفسنجانی (نیایش) - جنب ورزشگاه انقلاب - دانشگاه صداوسیما – اداره کل آموزش دانشگاه

- تلفن: 22652241 و 22168538

اداره کل آموزش دانشگاه

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)