تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۵۲
در دومین جلسه کمیته ارتباطات علم جایزه جهانی مصطفی مطرح شد
شبکه سازی و کاربردی بودن تجربیات دو محور اصلی است

دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در این نشست که با حضور رییس، معاون پژوهش و فناوری و مدیران دانشگاه صدا و سیما،محمدمهدی جعفری، دبیر اجرایی ششمین «نشست تبادل تجربیات علم و فناوری کشورهای اسلامی»، نمایندگان دانشگاه‌های علامه طباطبایی، امام صادق(ع)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و مرکز تحقیقات سیاست علمی‌کشور برگزار شد، موضوع سخنرانی کلیدی در روز نخست این رویداد و برنامه کارگا ه‌های تخصصی روز دوم که با حضور اساتید و صاحب نظران داخلی و خارجی، پژوهشگران و مدیران و خبرنگاران حوزه ارتباطات علمی‌برگزار می‌شود، مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گرفت.
نکته حائز اهمیت در این نشست، تاکید اعضای جلسه بر اهمیت و ضرورت شبکه سازی میان اندیشمندان و خبرگان این حوزه و نیز کاربردی بودن مباحث مدعوین خارجی و استفاده از رهیافت های آن برای اجرایی شدن در کشور بود.

آشنایی با یک کسب و کار متفاوت و نوین در حوزه فناوری اطلاعات
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)