تاریخ خبر:‌شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۳۹
شروع ثبت نام کاروان پیاده روی اربعین دانشگاه صدا و سیما

ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در اطلاعیه ای از داوطلبان سفر زیارتی اربعین دعوت کرد نسبت به پیش ثبت نام، اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از ستاد اربعین بسیج دانشجویی، کاروان پیاده روی اربعین از تاریخ ۱۶ لغایت ۲۷ مهرماه برگزار می‌شود و کلیه دانشجویان خواهر و برادر دانشگاه‌های تهران، اساتید و کارمندان دانشگاه مجاز به پیش ثبت نام هستند.جهت انجام پیش ثبت نام بایستی اربعین *نام و نام خانوادگی * نام دانشگاه *شماره دانشجویی* شماره تماس خود را به سامانه ۱۰۰۰۰۱۰۰۰۰۱۸۱۸ ارسال نمایند.

گفتنی است ظرفیت کاروان محدود بوده و اولویت سفر به ترتیب با دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما، دانشجویان دانشگاههای تهران، اساتید و کارمندان دانشگاه خواهد بود و پذیرفته شدگان نهایی از طریق قرعه کشی در پایان ماه محرم معرفی می‌گردند.

لازم به ذکر است در ایام اربعین حسینی، مطابق آیین نامه وزارت علوم غیبت های دانشجویان مجاز اعلام شده و دانشجویان امکان حضور در این همایش بین المللی را خواهند داشت، همچنین با مساعدت و حمایت های ریاست محترم سازمان صدا و سیما، فرمانده بسیج سازمان و ریاست محترم دانشگاه، تسهیلات ویژه ای برای کاروان اربعین دانشگاه صدا و سیما در نظر گرفته شده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ستاد کاروان پیاده روی اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه مراجعه نموده یا با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید.

09917410598 خواهران

09174491714 برادران

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.