تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۵۹
واثقی در گفتگو با خبرگزاری فارس خبر داد:
امضای تفاهم نامه میان دانشگاه و معاونت علمی‌ ریاست جمهوری

شاکر واثقی مشاور رسانه ای و مدیر روابط عمومی دانشگاه در گفتگو با خبرگزاری فارس: تفاهم نامه ای میان دانشگاه  و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  امضا خواهد شد.

واثقی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: تفاهم نامه ای میان دانشگاه صدا و سیما و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف اعطای مجوز برای تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه امضا خواهد شد. وی افزود: از طریق این تفاهم نامه که امروز منعقد می‌شود شرکت های دانش بنیان و خلاق به بحث کارآفرینی وارد شده و مورد حمایت دانشگاه و معاونت علمی قرار می‌گیرند.
واثقی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان مرکز نوآوری دانشگاه صدا و سیما قرار است در حوزه فعالیت های رسانه ای و ارتباطات، فناوری‌های فنی و مهندسی، تولید محتواهایی مانند سریال و انیمیشن‌های مورد نیاز فعالیت کنند

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.