تاریخ خبر:‌یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۱۸
آثار دانشجویان دانشگاه صداوسیما در جشنواره نشریات دانشجویی

آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره تیتر ۱۱، از بین بیش از سی هزار اثر ارسالی از دانشگاه‌های دولتی، علوم پزشکی، آزاد، پیام نور و... خانم محبوبه علی‌ آقایی در دو بخش برترین یادداشت ویژه و برترین گزارش (گاهنامه نبض صداوسیما) و آقای محمد حسین آزادی در بخش برترین نشریه صوتی(گاهنامه دانشجوی رسانه) با ۱۰ اثر دیگر به رقابت می‌پردازند.

آیین اختتامیه این جشنواره روز سه شنبه ۵ شهریور ساعت ۱۶ با حضور مسئولان وزارت‌خانه‌ها و معرفی نفرات برتر به میزبانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.