تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۴۸۳
تسلیت دکتر اسفندیاری به مناسبت درگذشت والده دو شهید

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.

بسم رب الشهداء و الصدیقین

انا لله و انا الیه راجعون

غم از دست دادن والدین شهدا و ایثارگران عزیز که به فرموده امام راحل (ره) چشم و چراغ ملت هستند، اندوهی است جانگداز؛ این بزرگواران نه تنها شاهدان زنده ایثار و حماسه فرزندانشان، بلکه اسوه‌های پایداری بر آرمان‌ها و اسطوره‌های شکیبایی و وفاداری در راه اسلام و انقلاب هستند.

ضمن آرزوی علو درجات برای آن مرحومه و صبر جزیل برای بازماندگان بالاخص همکار عزیزمان جناب آقای محمدحسین پارسائیان مدیرمحترم امور دانشجویی، از خداوند متعال برای ایشان و مجموعه همکاران و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما توفیق ثبات قدم در پیمودن راه شهداء را مسئلت دارم.

شهاب اسفندیاری
رییس دانشگاه صدا و سیما

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.