تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۰۶
جشنواره ملی رسانش در دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

دانش آموزان دعوت شده به این کاردو، برگزیدگان جشنواره بزرگ رسانش هستند که در بخش های روزنامه دیواری، پادکست، رادیو مدرسه، نماهنگ و فیلم کوتاه رتبه‌های برتر را دربین 2 هزار دانش آموز شرکت کننده در جشنواره رسانش کسب کرده‌اند.

دانش آموزان در افتتاحیه رسانش از تمام بخش های روزنامه اطلاعات اعم از تحریریه، موزه روزنامه و چاپخانه این روزنامه بازدید کرده و با ابعاد گوناگون فعالیت خبری آشنا شدند.شبکه افق نیز دیگر محل بازدید دانش آموزان رسانه ای بود که با برگزاری کارگاه‌های‌ تخصصی در این شبکه و بازدید دانش‌آموزان از استودیو جهان آرا از جمله برنامه‌های این بازدید بود.

بخش اصلی افتتاحیه نیز با حضور فضه سادات حسینی و محمدحسین بدری در دو بخش دختران و پسران برگزار شد که این مجریان تلویزیون از تجربیات خود در فضای حرفه‌ای و رسانه‌ای برای دانش‌آموزان رسانش گفتند. محمدصادق باطنی مدیر مجتمع آموزشی شهید آوینی نیز دیگر مهمان روز اول دوره پایانی رسانش بود که با حضور او در کارگاه ایده‌پردازی رسانه‌ای همراه بود.

گفتنی است نخستین دوره جشنواره ملی تولیدات رسانه‌ای دانش آموزی (رسانش) با مشارکت بیش از ۴ هزار دانش آموزان از سراسر کشور برگزار شد که دوره اختتامیه این جشنواره با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری به مدت سه روز در تهران در حال برگزاری است.

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.