تاریخ خبر:‌دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۹۰۵
.
اطلاعیه مهم

قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398

فایل pdf اطلاعیه نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان ﭼﻨﺪ ﺑﺮاﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما درآزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی) را از اینجا دانلود کنید.
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته‌های مهندسی صدا و مهندسی برق- مخابرات سیستم
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته‌های مدیریت رسانه و روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته تهیه‌کنندگی (نمایشی، مستند و آموزشی)
دانلود فایل pdf و word فرم پرسشنامه مصاحبه تخصصی رشته رادیو (نویسندگی و تهیه کنندگی)
دانلود فایل pdf و word فرم مشخصات بررسی صلاحیت عمومی داوطلبان

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.