تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۱۲۲
راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور اطلاع رسانی بهتر و تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است. علاقه مندان می توانند جهت دانلود اینجا را کلیک کنید.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.