تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۷۷
مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار نمود
برگزاری دوره آموزش آزاد گویندگی و فن بیان

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این دوره که از سوی مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه و با همکاری دانشکده تولید رادیو و تلویزیون از اسفندماه سال گذشته شروع شده تا پایان خردادماه جاری ادامه خواهد داشت.
برگزاری کلاس تمرین عملی در محیط دانشگاه صدا و سیما یکی از نقاط قوت این دوره‌هاست و بر همین اساس روز یکشنبه 98/3/12 جمعی از دانشپذیران این دوره به کمک واحد سیار گزارش تهیه کرده و در ادامه در استودیوهای صدا و تولید تلویزیون حضور یافتند.
بنا به گفته مسئولان اجرایی، در این دوره 9 سرفصل از جمله شناخت رسانه، آشنایی با مبانی صوت، آشنایی با دوربین و مبانی تصویر، فن بیان و زبان بدن، مبانی گویندگی و سبک های اجرا، آشنایی با سبک های ادبی، اصول مصاحبه، میزگرد و تاک شو و نیز آشنایی با موسیقی و کاربرد آن به دانشپذیران ارائه شده و اساتیدی چون دکتر شهرستانی، استاد سدیفی، ناصر خیرخواه، مهدی آقابیگی، فرشاد آذرنیا، دکتر کاظم نظری، احمد سجادی صدر و سرکار خانم دکتر همراز در این دوره مشغول به تدریس بوده اند.
لازم به ذکر است در پایان دوره پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی به شرکت کنندگان گواهی رسمی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد شد.

نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.