تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۲۸
افزایش کمک هزینه پایان نامه‌های دانشجویی

بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب به شرح زیر افزایش قابل توجهی یافته است.
بنابر مصوبه شورای دانشگاه به پایان نامه‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پس از تایید معاونت آموزش به ترتیب 70، 100 و 200 هزار تومان تعلق گرفته و به حساب دانشجویان واریز خواهد شد.
همچنین هزینه خرید کتاب دانشجویی در قالب بن کتاب به مبلغ 100 هزار تومان در هفته کتاب و نیز مبلغ 200 هزار تومان به عنوان عیدی دانشجویان در روز دانشجو درنظر گرفته شده است.

نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.