تاریخ خبر:‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۰۲۳
مدیریت کارآفرینی دانشگاه برگزار کرد
بازدید اساتید و دانشجویان از دیجی کالا

جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این تور علمی-آموزشی که به همت مدیریت کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما تدارک دیده شده بود، جمعی از اساتید، مدیران و دانشجویان مقاطع و رشته‌های مختلف دانشگاه حضور داشتند.
هدف از برگزاری این رویداد علمی آشنایی دانشجویان با محیط کسب و کار دیجیتال، کارکردها و چشم اندازهای یک کسب کار دیجیتالی، مدل کسب و کار دیجی کالا در بازار کشور بود که طی این بازدید محقق گردید.
اساتید و دانشجویان در ادامه از فضاهای سخت افزاری و نرم افزاری، استودیوها و بخش های دریافت، انتقال اطلاعات و آرشیو و بخش تحقیق و توسعه مجموعه دیجی کالا بازدید به عمل آورده و در هر بخش ضمن پرسش و پاسخ با مدیران بخش ها اطلاعات مهمی را ثبت و ضبط نمودند.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.