تاریخ خبر:‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۴۸۴
مدیریت کارآفرینی دانشگاه برگزار کرد
بازدید اساتید و دانشجویان از دیجی کالا

جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این تور علمی-آموزشی که به همت مدیریت کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما تدارک دیده شده بود، جمعی از اساتید، مدیران و دانشجویان مقاطع و رشته‌های مختلف دانشگاه حضور داشتند.
هدف از برگزاری این رویداد علمی آشنایی دانشجویان با محیط کسب و کار دیجیتال، کارکردها و چشم اندازهای یک کسب کار دیجیتالی، مدل کسب و کار دیجی کالا در بازار کشور بود که طی این بازدید محقق گردید.
اساتید و دانشجویان در ادامه از فضاهای سخت افزاری و نرم افزاری، استودیوها و بخش های دریافت، انتقال اطلاعات و آرشیو و بخش تحقیق و توسعه مجموعه دیجی کالا بازدید به عمل آورده و در هر بخش ضمن پرسش و پاسخ با مدیران بخش ها اطلاعات مهمی را ثبت و ضبط نمودند.

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)