تاریخ خبر:‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۸۴
پیام تسلیت دکتر اسفندیاری به مناسبت درگذشت مرحوم استاد دشتبان

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

«کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام»

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت پویانمایی دانشگاه صدا و سیما در شب قدر و پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

این ضایعه را از صمیم قلب به جامعه هنرمندان پویانمایی ایران، استادان و همکاران دانشگاه صدا و سیما، و خصوصا شاگردان توانا و هنرمندی که آن مرحوم طی سالیان طولانی تربیت نمود، تسلیت عرض می‌کنم.

از ایزد منان غفران و رحمت واسعه الهی برای ایشان مسئلت داشته و امیدوارم روح آن هنرمند فرزانه با عنایات خاصه مولای متقیان حضرت علی علیه السلام مشمول علو درجات گردد.

برای خانواده محترم و بازماندگان آن مرحوم نیز صبر و شکیبایی و اجر جزیل آرزو دارم.

شهاب اسفندیاری
رییس دانشگاه صدا و سیما

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.