تاریخ خبر:‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۲۴
پیام تسلیت دکتر اسفندیاری به مناسبت درگذشت مرحوم استاد دشتبان

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

«کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام»

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت پویانمایی دانشگاه صدا و سیما در شب قدر و پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

این ضایعه را از صمیم قلب به جامعه هنرمندان پویانمایی ایران، استادان و همکاران دانشگاه صدا و سیما، و خصوصا شاگردان توانا و هنرمندی که آن مرحوم طی سالیان طولانی تربیت نمود، تسلیت عرض می‌کنم.

از ایزد منان غفران و رحمت واسعه الهی برای ایشان مسئلت داشته و امیدوارم روح آن هنرمند فرزانه با عنایات خاصه مولای متقیان حضرت علی علیه السلام مشمول علو درجات گردد.

برای خانواده محترم و بازماندگان آن مرحوم نیز صبر و شکیبایی و اجر جزیل آرزو دارم.

شهاب اسفندیاری
رییس دانشگاه صدا و سیما

نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.