تاریخ خبر:‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۹۴
پیام تسلیت دکتر اسفندیاری به مناسبت درگذشت مرحوم استاد دشتبان

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

«کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام»

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت پویانمایی دانشگاه صدا و سیما در شب قدر و پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

این ضایعه را از صمیم قلب به جامعه هنرمندان پویانمایی ایران، استادان و همکاران دانشگاه صدا و سیما، و خصوصا شاگردان توانا و هنرمندی که آن مرحوم طی سالیان طولانی تربیت نمود، تسلیت عرض می‌کنم.

از ایزد منان غفران و رحمت واسعه الهی برای ایشان مسئلت داشته و امیدوارم روح آن هنرمند فرزانه با عنایات خاصه مولای متقیان حضرت علی علیه السلام مشمول علو درجات گردد.

برای خانواده محترم و بازماندگان آن مرحوم نیز صبر و شکیبایی و اجر جزیل آرزو دارم.

شهاب اسفندیاری
رییس دانشگاه صدا و سیما

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.