تاریخ خبر:‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۹۸
پیام تسلیت دکتر اسفندیاری به مناسبت درگذشت مرحوم استاد دشتبان

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

«کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام»

خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت پویانمایی دانشگاه صدا و سیما در شب قدر و پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.

این ضایعه را از صمیم قلب به جامعه هنرمندان پویانمایی ایران، استادان و همکاران دانشگاه صدا و سیما، و خصوصا شاگردان توانا و هنرمندی که آن مرحوم طی سالیان طولانی تربیت نمود، تسلیت عرض می‌کنم.

از ایزد منان غفران و رحمت واسعه الهی برای ایشان مسئلت داشته و امیدوارم روح آن هنرمند فرزانه با عنایات خاصه مولای متقیان حضرت علی علیه السلام مشمول علو درجات گردد.

برای خانواده محترم و بازماندگان آن مرحوم نیز صبر و شکیبایی و اجر جزیل آرزو دارم.

شهاب اسفندیاری
رییس دانشگاه صدا و سیما

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)