تاریخ خبر:‌یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۶۰۴
شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداو سیما خبر داد
راه اندازی رشته روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون برای نخستین بار در کشور

دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر داد.

شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ می‌توانند این رشته تحصیلی را در دفترچه انتخاب رشته، برای نخستین بار انتخاب کنند.

به گفته وی، حدود ۷ سال قبل دانشگاه صدا و سیما سرفصل ها و شرح‌ درس‌های این رشته تحصیلی را در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب رسانده بود اما متاسفانه در این سال‌ها به دلایلی مجوز اجرا از سوی این وزارتخانه به دانشگاه داده نشد.

رئیس دانشگاه صدا و سیما خاطرنشان کرد: عدم ارایه مجوز اجرای رشته روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون باعث شده بود که این دانشگاه به ناچار رشته روزنامه نگاری را برای تربیت خبرنگاران رادیو و تلویزیون اجرا کند و برای جبران کمبود آموزش‌های حرفه ‌ای و تخصصی آنها دوره‌های ویژه و مهارت‌افزایی داشته باشد، چرا که آموزش‌ خبرنگاران رادیو تلویزیون با خبرنگاران مطبوعاتی متفاوت است.

وی ضمن تشکر از حمایت مسئولان عالی وزارت علوم برای صدور مجوز اجرای رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون به این دانشگاه، گفت: با توجه به اینکه سازمان صدا و سیما تنها از طریق دانشگاه صدا و سیما نیروی جدید استخدام می‌کند، پذیرش دانشجوی رشته روزنامه نگاری رادیو و تلویزیون می‌تواند سبب جذب استعدادهای جدید در حوزه خبر سازمان صدا و سیما شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.