تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۹۶۵
دکتر اسفندیاری در مراسم گرامیداشت هفته معلم:
مسیر پژوهش در دانشگاه هموارتر شده است

دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شده است.

دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش از مهمترین آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر از گذشته است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر اسفندیاری با اشاره به جایگاه والای استادان گفت: استادان عزیز مایه فخر و مباهات دانشگاه هستند و بر خود فرض می دانم از زحمات تک تک اساتید تشکر و قدردانی کنم.همچنین تشکر ویژه ای باید از استادان پیشکسوت داشته باشم که ارتباط خود را با دانشگاه حفظ نموده و کماکان دانشجویان از وجودشان بهره می‌برند.
رییس دانشگاه صدا و سیما در ادامه افزود: البته بنده بایستی ارتباط بیشتری با اعضای هیئت علمی در قالب شرکت در جلسات گروه‌های علمی و دانشکده‌ها داشته باشم که متاسفانه این مهم به دلیل چالش های بیرونی که سال گذشته با وزارت علوم داشتیم وقت زیادی از ما گرفت و نتوانستیم خدمت عزیران باشیم.اما الحمدالله مسئله ابقای دانشگاه و ادامه فعالیت قانونی آن حل و فصل شد و در حال حاضر روابط بسیار خوبی با مجموعه مدیران ارشد وزارت علوم داریم.
اسفندیاری با اشاره به رایزنی‌های متعدد با مدیران سازمان جهت رفع مشکلات اشاره نموده و گفت: با تعامل انجام گرفته توانستیم بودجه دانشگاه را تا حد مقبولی افزایش داده و در اسفندماه تمام حق التدریس ها را پرداخت کنیم.همچنین مشکلاتی در خصوص روند جذب فارغ التحصیلان داشتیم که آن هم در مسیر مطلوبی قرار گرفته و درکنار آن موضوع تولیدات دانشجویی بود که با دستور مستقیم ریاست محترم سازمان افزایش چشمگیری یافت.
وی در ادامه افزود: مسئله بسیار مهم و حیاتی ما در سال جاری انجام پژوهش های کاربردی و مسئله محور است که تاکید هیئت امنا را هم در پی داشته و سازمان در سال پیش رو بودجه قابل توجهی برای این حوزه از فعالیت های دانشگاه در نظر گرفته است. به عنوان نمونه حوزه فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و فضای تحولی رسانه‌های جدید و نیز پژوهش های مبتنی بر راه اندازی رشته‌های جدید از این قبیل طرح ها می تواند باشد.
در ادامه این مراسم دکتر زارعیان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک هفته معلم به ارائه گزارشی از تحولات کیفی در حوزه آموزش دانشگاه داده و با اشاره به روش مند بودن فرآیند انتخاب استاد نمونه در سال 98 اذعان داشت: شاخص های مورد توجه در تدوین شیوه نامه اخیر که در انتخاب استادان نمونه سال 1398 دانشگاه ملاک عمل قرار گرفت عبارتند از: میزان انجام حداقل موظفی برای دو نیمسال منتهی به روز معلم، تعداد و تنوع دروس ارائه شده در مقاطع مختلف،تعداد راهنمایی، مشاوره و داوری پایان نامه کارشناسی ارشد و پروژه تخصصی کارشناسی، میانگین نمره ارزشیابی دروس توسط دانشجویان، نمره ارزشیابی استاد توسط مدیرگروه با نظرخواهی از همکاران و مدیر آموزش دانشکده، نمره ارزشیابی استاد توسط رئیس دانشکده با نظرخواهی از معاون دانشکده و نهایتاً نمره میانگین ارزشیابی معاون آموزشی دانشگاه و مدیریت دانشکده از حضور مستمر و مفید و رعایت ضوابط، انضباط و تقویم آموزشی استاد. براساس شاخص های مذکور، 4 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه که بالاترین امتیاز را کسب نمودند به عنوان استادان نمونه دانشگاه انتخاب و در مراسم امروز از ایشان تقدیر به عمل خواهد آمد.
در پایان این مراسم از آقایان دکتر اخگری، دکتر مهدیان، دکتر رزمجو و دکتر امیرکاوه چهار نفر از استادان برتر دانشکده‌های تولید رادیو و تلویزیون، فنی و مهندسی رسانه، ارتباطات و رسانه، دین و رسانه قم به عنوان استاد نمونه تجلیل به عمل آمد.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.