تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۶۵
با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد
سیزدهمین همایش حکمت مطهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شهادت آن شهید برگزار خواهد شد.

در این همایش استید و شخصیت هایی چون: دکتر ابراهیم دینانی استاد دانشگاه، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، دکتر صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر علی موسوی گرمارودی شاعر و استاد دانشگاه به ایراد سخن خواهند پرداخت.

این مراسم از ساعت 9  تا 17 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.