تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۴۳
با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد
سیزدهمین همایش حکمت مطهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شهادت آن شهید برگزار خواهد شد.

در این همایش استید و شخصیت هایی چون: دکتر ابراهیم دینانی استاد دانشگاه، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، دکتر صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر علی موسوی گرمارودی شاعر و استاد دانشگاه به ایراد سخن خواهند پرداخت.

این مراسم از ساعت 9  تا 17 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.