تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۴۸
با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد
سیزدهمین همایش حکمت مطهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شهادت آن شهید برگزار خواهد شد.

در این همایش استید و شخصیت هایی چون: دکتر ابراهیم دینانی استاد دانشگاه، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دکتر علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی، دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، دکتر صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر علی موسوی گرمارودی شاعر و استاد دانشگاه به ایراد سخن خواهند پرداخت.

این مراسم از ساعت 9  تا 17 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.