تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۱۶
در قالب کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر
دانشگاه رسانه ملی میزبان اساتید جهانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

مجموعه نشست های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ازشنبه ۳۱ فروردین تا چهارشنبه ۴ اردیبهشت برگزار می‌شود که دانشگاه صدا و سیما از دوشنبه دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه میزبان اساتید خارجی هنر و رسانه خواهد بود. همچنین در کنار این کارگاه‌ها، اکران‌های دانشگاهی نیز در برنامه گنجانده شده که برنامه زمانبندی و عناوین فیلم ها متعاقباً اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است سایر کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی جشنواره همزمان با دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه‌های هنر، تهران و سوره برگزار خواهد شد.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.