تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۰۹۸
در قالب کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر
دانشگاه رسانه ملی میزبان اساتید جهانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

مجموعه نشست های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ازشنبه ۳۱ فروردین تا چهارشنبه ۴ اردیبهشت برگزار می‌شود که دانشگاه صدا و سیما از دوشنبه دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه میزبان اساتید خارجی هنر و رسانه خواهد بود. همچنین در کنار این کارگاه‌ها، اکران‌های دانشگاهی نیز در برنامه گنجانده شده که برنامه زمانبندی و عناوین فیلم ها متعاقباً اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است سایر کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی جشنواره همزمان با دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه‌های هنر، تهران و سوره برگزار خواهد شد.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.