تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۶۶
همزمان با جشن سالروز تاسیس دانشگاه صدا و سیما
زنگ قدردانی در دانشگاه

استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه صدا و سیما و با حضور دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه و حجت الاسلام محمد دوست پرور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر، استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما معرفی و تجلیل شدند.
در این مراسم دکتر اسفندیاری با بیان اینکه برای دومین سال متوالی این مراسم برگزار می‌شود، گفت: سال آینده این مراسم به مناسبت نیم قرن فعالیت آموزشی، پژوهشی و رسانه ای با حضور فارغ التحصیلان ممتاز این دانشگاه و مسئولان ارشد رسانه ملی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به تثبیت جایگاه دانشگاه صداوسیما در وزارت علوم، افزود: این دانشگاه سال آینده در رشته‌های جدیدی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه‌های علوم شناختی رسانه و فناوری فرهنگ، دانشجو خواهد پذیرفت.
رئیس دانشگاه صداوسیما ادامه داد: خوشبختانه تمامی زیرساخت های مالی، اداری، آزمایشگاه‌های فنی و تولید فراهم شده که یک حرکت پرتوان در حوزه علمی دانشگاه صداوسیما ایجاد کرده است.
اسفندیاری با بیان اینکه در روزهای گذشته نشستی با حضور رییس سازمان صداوسیما و اعضای هیأت امنای دانشگاه برگزار شد، تصریح کرد: در آن جلسه گزارش عملکرد دو ساله، ظرفیت ها و مشکلات دانشگاه گفته شد که امیدواریم در آینده نزدیک ثمرات مثبت آن را شاهد باشیم.
وی یادآور شد: از جمله موافقت های ریاست سازمان، افزایش دوبرابری هزینه تولیدات دانشجویی، پژوهشی و تثبیت دانشکده هنرهای دیجیتال است.
همچنین حجت الاسلام محمد دوست پرور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر، ضمن خرسندی از حضور در دانشگاه صدا و سیما به استادان ، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه تبریک گفت.
در پایان این مراسم که با اجرای دانشجویی موسیقی و نمایش طنز همراه بود، استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه لوح تقدیر و جایزه خود را از رییس دانشگاه صدا و سیما دریافت کردند.

در این مراسم آقایان سید عارف علوی، دکتر علیرضا پویا، دکتر محمدحسین ساعی، شعیب حسینی و محمدباقر ایزدی به عنوان مدیران نمونه و آقایان مجید پازوکی، مجید سعادتی، سید فیروز فغانی، جعفر مهذب پور، مجید محمودی  به عنوان کارمندان نمونه سال 1397 معرفی شدند. در بخش دیگری از این مراسم از دانشجویان حائز رتبه و جوایز بین المللی و ملی در جشنواره‌های هنری و رسانه ای تقدیر به عمل آمد.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.