تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۵۸
افتخار آفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه درچهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو
طنین دانشگاه در اجلاس جهانی رادیو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما حائز رتبه‌های برتر شدند.

در این دو رویداد مهم جهانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه با ارائه آثار پژوهشی و نیز برنامه‌های تولیدی رادیویی، جوایزی را به نام خود ثبت نمودند. این موفقیت مهم و ستودنی را به خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون تبریک می‌گوییم.
- برندگان بخش برنامه سازی جشنواره بین المللی رادیو:

مجید یوسفی رامندی: رتبه دوم برنامه سازی خلاق
مونا شکری: رتبه اول برنامه سازی در فضای مجازی

- مقالات و سخنرانی‌های تقدیر شده در اجلاس جهانی صدا:
زهرا بلدی فروشانی
آیت نتاج
رقیه آقازاده
سهیلا ایزدی
شمیم فرمانی
غزاله یراقی
سهیلا باقری
مجید محمدی سکندهی
احمد سهی
پریا جمالیان

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.