تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۴۷
افتخار آفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه درچهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو
طنین دانشگاه در اجلاس جهانی رادیو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما حائز رتبه‌های برتر شدند.

در این دو رویداد مهم جهانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه با ارائه آثار پژوهشی و نیز برنامه‌های تولیدی رادیویی، جوایزی را به نام خود ثبت نمودند. این موفقیت مهم و ستودنی را به خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون تبریک می‌گوییم.
- برندگان بخش برنامه سازی جشنواره بین المللی رادیو:

مجید یوسفی رامندی: رتبه دوم برنامه سازی خلاق
مونا شکری: رتبه اول برنامه سازی در فضای مجازی

- مقالات و سخنرانی‌های تقدیر شده در اجلاس جهانی صدا:
زهرا بلدی فروشانی
آیت نتاج
رقیه آقازاده
سهیلا ایزدی
شمیم فرمانی
غزاله یراقی
سهیلا باقری
مجید محمدی سکندهی
احمد سهی
پریا جمالیان

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.