تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۹۲۹
به همت مدیریت همکاری های علمی و امور بین الملل
انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان رسانه ای اوج

روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پیش از انعقاد این تفاهم نامه، جلسات مشترکی بین این دو مرکز برگزار شد و مدیران دو مجموعه به نقاط اشتراک خوبی جهت همکاری دانشگاه و سازمان اوج رسیدند.
بر اساس این تفاهم نامه مواردی چون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، انجام پژوهش های کاربردی فرهنگی و رسانه ای، برگزاری جشنواره‌ها و همایش های ملی و بین المللی در دستور کار مشترک قرار خواهد گرفت تا فصلی باشد برای تقویت روزافزون جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و کشف استعدادهای جوان فرهنگی و رسانه ای.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.