تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۷۶
برای نخستین بار در حوزه علوم انسانی
تصویب برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

تصویب رشته فلسفه رسانه حاصل تلاش جمعی از کارشناسان و مدیران دانشگاه صدا و سیماست که پس از مشاوره با اساتید رشته‌های ارتباطات و فلسفه و تدوین سرفصل های این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ماه ها بحث و تبادل نظر در کمیسیون تخصصی وابسته به شورای تحول علوم انسانی به ریاست جناب آقای دکتر حداد عادل مورد تایید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، نشست «سیاست‌گذاری سینمایی در عصر جهانی شدن» از مجموعه نشست‌های د...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.
کتاب «دولت‌ها چگونه به سینما کمک می‌کنند» ترجمه گروهی از مترجمان و به کوشش شهاب اسفندیاری و فرزام امین صالحی در جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی می‌شود.
نشست تخصصی رسانه و بحران با محوریت بررسی عملکرد رسانه در حادثه سیل نوروز ۹۸ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.