تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۵۲
برای نخستین بار در حوزه علوم انسانی
تصویب برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

تصویب رشته فلسفه رسانه حاصل تلاش جمعی از کارشناسان و مدیران دانشگاه صدا و سیماست که پس از مشاوره با اساتید رشته‌های ارتباطات و فلسفه و تدوین سرفصل های این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ماه ها بحث و تبادل نظر در کمیسیون تخصصی وابسته به شورای تحول علوم انسانی به ریاست جناب آقای دکتر حداد عادل مورد تایید قرار گرفت.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.