تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۴۹
موفقیتی دیگر در حوزه پژوهش دانشگاه
دومین نشریه علمی دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم گواهی اعتبار گرفت

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات در سال 1397 موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

این نشریه که به مدیرمسئولی دکتر شهاب اسفندیاری و سردبیری دکتر احمد ضابطی جهرمی منتشر می‌شود، دومین نشریه دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۷ است که از وزارت علوم گواهی اعتبار علمی دریافت می‌کند. پیش از این نشریه «رسانه‌های دیداری و شنیداری» نیز گواهی اعتبار علمی - پژوهشی دریافت کرده بود.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.