تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۴۴
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما ، با حکم رییس مرکز صیانت وحفاظت سازمان صدواسیما ، آقای وحید حکیمیان به عنوان سرپرست جدید مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صداوسیما منصوب شدند.شایان ذکر است آقای عدنان ملکی نیز به عنوان سرپرست جدید صیانت و حفاظت امور استانها معرفی شدند و از تلاش های ارزنده ایشان در مدت تصدی مسوولیت در دانشگاه قدردانی گردید.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.