تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۸۳
« موج نو » نخستین نشریه تخصصی دانشکده تولید

نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، نشریه دیجیتالی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون با همکاری اساتید و دانشجویان، تهیه و منتشر خواهد شد.

این نشریه با بهره گیری از مقالات و یادداشت های علمی- تخصصی استادان صاحب نام و دانشجویان رشته‌های سینما، رادیو و تلویزیون، با رویکردی تحلیلی، قصد دارد به موضوعات نوین رسانه بپردازد.

« موج نو » با مدیرمسئولی دکتر کاظم نظری رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و سردبیری میلاد پرور بزودی از طریق سایت دانشگاه صدا و سیما منتشر خواهد شد.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.