تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۶۶
نمایشگر اخبار دانشگاه صدا و سیما راه اندازی شد

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد.

نرم افزار تعریف شده برای نمایشگر این امکان را دارد تا علاوه بر ارائه اخبار، پیام ها و رویدادهای علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه، تصاویر برنامه‌های جاری دانشگاه را هم نمایش دهد. امکان بروزآوری اخبار، تصاویر و کنترل نمایشگر از راه دور، پخش صوت از راه دور، ارائه اطلاعات دفاع پایان نامه‌ها، نمایش اوقات شرعی، اعلام پیام های مناسبتی و تغییر رنگ بندی نمایشگر از جمله امکانات این نرم افزار است.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.