تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۰۷
برگزاری نشست هیأت امنای دانشگاه رسانه ملی

نشست مشترک هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور دکتر علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما برگزار شد.

نشست هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور رییس سازمان صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مقارن با روزهای پایانی سال 1397 نشست  هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور دکتر علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما و رییس هیأت امناء دانشگاه در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

علاوه بر دکتر علی عسکری، دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه و دبیرهیأت امناء ، دکتر سیدحسن حسینی نماینده وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در هیأت امناء ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید مهدوی کنی، دکتر محسن اسماعیلی، دکتر حسین نادری منش و دکتر حسن خجسته از دیگر اعضای حقوقی و حقیقی حاضر در هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما بودند.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.