تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۰۸
برگزاری نشست هیأت امنای دانشگاه رسانه ملی

نشست مشترک هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور دکتر علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما برگزار شد.

نشست هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور رییس سازمان صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مقارن با روزهای پایانی سال 1397 نشست  هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور دکتر علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما و رییس هیأت امناء دانشگاه در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

علاوه بر دکتر علی عسکری، دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه و دبیرهیأت امناء ، دکتر سیدحسن حسینی نماینده وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در هیأت امناء ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید مهدوی کنی، دکتر محسن اسماعیلی، دکتر حسین نادری منش و دکتر حسن خجسته از دیگر اعضای حقوقی و حقیقی حاضر در هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما بودند.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.