تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۷۵
پایان نامه

دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکتراحمدرضا معتمدی و دکترحسین کلباسی اشتری راهنمایی و مشاوره داده اند و دکترمحمد اخگری و دکترمحمدمهدی موسوی مهر در تاریخ دوشنبه 29 بهمن، ساعت 9 صبح در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.