تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۳۰۵
پایان نامه

دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکتراحمدرضا معتمدی و دکترحسین کلباسی اشتری راهنمایی و مشاوره داده اند و دکترمحمد اخگری و دکترمحمدمهدی موسوی مهر در تاریخ دوشنبه 29 بهمن، ساعت 9 صبح در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.